Kërkimi
Palester e kompletuar Data e publikimit online:  04/05/2012


 
Palester e kompletuar me vegla gjermane.Çmimi i arsyeshem.


Të dhëna dhe kontakte të treguara nga personi që bën njoftimin:
Celular:  0682048811

Njoftim i vendosur më:  04/05/2012
Rubrika:  Tregu i shitblerjeve-Sporte dhe koha e lirë-Artikuj sporti dhe argëtimi


« Kthehu pas Njoftime të Tjera të Klientit Vendose tek "Njoftimet e mia të preferuara".