Kërkimi
Paisje per DJ Data e publikimit online:  12/11/2012


 
Paisje per DJ, 4 bokse RCF, modeli 320, amplifikator Amerikan audio, 1200 vat, mikser 2 kanale, paisjet jane nje muaj te perdorura ne ambient Bari. 1600 € I diskutueshem.


Të dhëna dhe kontakte të treguara nga personi që bën njoftimin:
Celular:  0682096920

Njoftim i vendosur më:  12/11/2012
Rubrika:  Elektronikë-Makineri per profesionistë-Paisje per studio audio-video


« Kthehu pas Njoftime të Tjera të Klientit Vendose tek "Njoftimet e mia të preferuara".