Kërkimi
Shiten Data e publikimit online:  24/09/2012


 
Shiten vegla pune per punishte alumini, e kompletuar 4000 Euro

çmimi: 4.000

Të dhëna dhe kontakte të treguara nga personi që bën njoftimin:
Celular:  0673219539

Njoftim i vendosur më:  24/09/2012
Rubrika:  Tregu i shitblerjeve-Makineri per profesionistë-Paisje & vegla pune


« Kthehu pas Njoftime të Tjera të Klientit Vendose tek "Njoftimet e mia të preferuara".