Kërkimi
Paisje marangozi Data e publikimit online:  19/01/2012


 
Paisje marangozi, konjastër, prodhim Gjerman, frezë prodhim Gjerman, grasez italiane, plan 50, kompresor 100 litra, ngrohsja e tallazhit, gjenerator, dhe të gjitha veglat e dorës, shiten për arsye mbyllje aktiviteti. 1.1 milion lekë i diskutueshëm


Të dhëna dhe kontakte të treguara nga personi që bën njoftimin:
Celular:  0692297058

Njoftim i vendosur më:  19/01/2012
Rubrika:  Tregu i shitblerjeve-Makineri per profesionistë-Paisje & vegla pune


« Kthehu pas Njoftime të Tjera të Klientit Vendose tek "Njoftimet e mia të preferuara".