Kërkimi
Shitet fabrik vaj ulliri Data e publikimit online:  24/01/2012


 
Shitet fabrik vaj ulliri, me 4 presa me centifuge Alfa Lals. 35.000 € i diskutueshem


Të dhëna dhe kontakte të treguara nga personi që bën njoftimin:
Celular:  0694726010

Njoftim i vendosur më:  24/01/2012
Rubrika:  Tregu i shitblerjeve-Makineri per profesionistë-Makineri te ndryshme


« Kthehu pas Njoftime të Tjera të Klientit Vendose tek "Njoftimet e mia të preferuara".