Kërkimi
Shitet valixhe Data e publikimit online:  04/06/2013


 
Shitet valixhe per tatuazhe, e re, 30.000 Lek

çmimi: 30.000

Të dhëna dhe kontakte të treguara nga personi që bën njoftimin:
Celular:  0682010151

Njoftim i vendosur më:  04/06/2013
Rubrika:  Tregu i shitblerjeve-Makineri per profesionistë-Paisje per sallone bukurie / qendra estetike


« Kthehu pas Njoftime të Tjera të Klientit Vendose tek "Njoftimet e mia të preferuara".