Kërkimi
Shiten dy palë Dylbi Data e publikimit online:  14/01/2012


 
Shiten dy palë Dylbi, një palë Amerikane Ushtarake Nobël. 65.000 lekë të reja dhe një palë Ruse, me ngjyra, shumë të mira. 25.000 lekë të reja


Të dhëna dhe kontakte të treguara nga personi që bën njoftimin:
Telefon:  0692205324

Njoftim i vendosur më:  13/01/2012
Rubrika:  Tregu i shitblerjeve-Kafshë, lule dhe pemë-Të veçanta


« Kthehu pas Njoftime të Tjera të Klientit Vendose tek "Njoftimet e mia të preferuara".