Kërkimi
Qen Kufiri Data e publikimit online:  10/02/2012


 
Qen Kufiri, rrace Pastor, ngjyre e zeze me kafe, mosha 11 muajsh, mashkull, rrace e eger, shume i bukur, i vaksinuar. Adresa: Laprake. 300 Euro


Të dhëna dhe kontakte të treguara nga personi që bën njoftimin:
Celular:  0682510092

Njoftim i vendosur më:  10/02/2012
Rubrika:  Tregu i shitblerjeve-Kafshë, lule dhe pemë-Kafshë dhe Shpendë


« Kthehu pas Njoftime të Tjera të Klientit Vendose tek "Njoftimet e mia të preferuara".