Kërkimi
Shiten paisje shtepie Data e publikimit online:  27/01/2012


 
Shiten paisje shtepie te perdorura (dhoma gjumi, dollap, tavolina karrike), Italiane.


Të dhëna dhe kontakte të treguara nga personi që bën njoftimin:
Celular:  0673222619

Njoftim i vendosur më:  27/01/2012
Rubrika:  Tregu i shitblerjeve-Gjithçka për shtëpinë-Komplete mobiljesh


« Kthehu pas Njoftime të Tjera të Klientit Vendose tek "Njoftimet e mia të preferuara".