Kërkimi
Shiten pajisjet Data e publikimit online:  04/05/2012


 
Shiten pajisjet e nje dyqani bojrash per makina, ne gjendje shume te mire. Cmim i arsyeshem


Të dhëna dhe kontakte të treguara nga personi që bën njoftimin:
Celular:  0672044140

Njoftim i vendosur më:  04/05/2012
Rubrika:  Tregu i shitblerjeve-Aksesore dhe paisje zyrash dhe lokalesh-Paisje dyqanesh dhe lokalesh


« Kthehu pas Njoftime të Tjera të Klientit Vendose tek "Njoftimet e mia të preferuara".