Kërkimi
Pajisje për Pastrim Kimik Data e publikimit online:  20/01/2012


 
Pajisje për Pastrim Kimik, Komplet Linja: lavatriçe, hekur, tharëse, paketuese bashkë me solucione. Marka të ndryshme tepër cilësore. Ofrojmë çmime të arsyeshme. Adresa: Rruga nacionale Tiranë-Elbasan, përballë karburant Jeto - Oil, Sauk, ose rr. "Hoxha Tasim", Pastrim kimik Bora E-mail: lavanteribora@yahoo.com


Të dhëna dhe kontakte të treguara nga personi që bën njoftimin:
Celular:  0682059822

Njoftim i vendosur më:  19/01/2012
Rubrika:  Tregu i shitblerjeve-Aksesore dhe paisje zyrash dhe lokalesh-Paisje dyqanesh dhe lokalesh


« Kthehu pas Njoftime të Tjera të Klientit Vendose tek "Njoftimet e mia të preferuara".