Kërkimi
Parukeri Estetik "MERITA" Data e publikimit online:  21/09/2012


 
Parukeri Estetik "MERITA" Kerkon: -Punetore-Parukiere Te kete mbi 2 vjet pune ne fushen e parukerise -Estetiste Te jete shume e afte ne fushen e E stetikes -Nje vajze per thonje me xhel Adresa: Rr. "Durresit", tek blloku i Ambasadave


Të dhëna dhe kontakte të treguara nga personi që bën njoftimin:
Celular:  0695368390

Njoftim i vendosur më:  21/09/2012
Rubrika:  Oferta / Kërkesa Pune-Profesione: doktor, avokat, asistent, arkitekt, centralist etj.etj.-Parukiere


« Kthehu pas Njoftime të Tjera të Klientit Vendose tek "Njoftimet e mia të preferuara".