Kërkimi
SPECIALIST MARKETINGU Kompani Multinacionale me aktivitet ne Shqiperi qe nga viti 1994 dhe shume e zhvilluar ne tregun shqiptare e cila se fundi eshte fokusuar ne nje industri te re ne fushen farmaceutike per nje kategori produkti te specifik mjekesore kerkon te punesoje ne sektorin e saj te ri nje specialist marketing. Data e publikimit online:  26/02/2013


 
SPECIALIST MARKETINGU Kompani Multinacionale me aktivitet ne Shqiperi qe nga viti 1994 dhe shume e zhvilluar ne tregun shqiptare, e cila se fundi eshte fokusuar ne nje industri te re ne fushen farmaceutike, per nje kategori produkti te specifik mjekesore, kerkon te punesoje ne sektorin e saj te ri nje specialist marketing. Pershkrimi I pergjithshem I punes: ?Specialisti Marketingut te kete aftesi shume te mira per te ngritur tregun. ?Menaxhimi per te identifikuar dhe zhvilluar perdorues te rinj per produktet dhe sherbimet e ofruara nga kompania. ?Harton ofertat e produkteve dhe sherbimeve qe duhet te ofroje kompania ne treg. ?Aftesi shume te mira komunikimi. Edukimi, kualifikimi: ?Diplome e arsimit te larte ne fushen e mjekesise. ?Te pakten 3 vjet experience pune ne fushen e menaxhimit, marketingut . ?Te kete aftesi shume te mira komunikuese dhe negociuese. ?Njohuri shume te mira te programeve kompjuterike. ?Njohuri shume te mira te gjuhes Italiane dhe Angleze. Dokumentacioni I kerkuar per aplikim. Curriculum Vitae Reference nga pundhenesit e meparshem. Leter interesi. Afati aplikimit data 11 Mars 2013. Aplikimi duhet te dergohet ne adresen: burimenjerezore@ymail.com


Të dhëna dhe kontakte të treguara nga personi që bën njoftimin:

Njoftim i vendosur më:  26/02/2013
Rubrika:  Oferta / Kërkesa Pune-Pozicione drejtuese, ekzekutive-Menaxher


« Kthehu pas Njoftime të Tjera të Klientit Vendose tek "Njoftimet e mia të preferuara".