Kërkimi
Shkolla “Syri Magjik” Parukeri Estetike Data e publikimit online:  16/08/2012


 
Shkolla “Syri Magjik” Parukeri Estetike Kerkon Punetore per Parukeri & Estetik Me eksperience pune Paga e kenaqshme Adresa: Rr. “Barrikadave”


Të dhëna dhe kontakte të treguara nga personi që bën njoftimin:
Celular:  0682137681

Njoftim i vendosur më:  16/08/2012
Rubrika:  Oferta / Kërkesa Pune-Profesione: doktor, avokat, asistent, arkitekt, centralist etj.etj.-Estetist


« Kthehu pas Njoftime të Tjera të Klientit Vendose tek "Njoftimet e mia të preferuara".