Kërkimi
Bar-Restorant "DY LUANET" Data e publikimit online:  13/09/2012


 
Bar-Restorant "DY LUANET" Kerkon te punesoje Picier Te kete eksperience pune Transport i garantuar Adresa: Linze, Dajt


Të dhëna dhe kontakte të treguara nga personi që bën njoftimin:
Celular:  0692080781

Njoftim i vendosur më:  13/09/2012
Rubrika:  Oferta / Kërkesa Pune-Kuzhinier, Kamarier, banakier, etj. etj. -Kuzhinier


« Kthehu pas Njoftime të Tjera të Klientit Vendose tek "Njoftimet e mia të preferuara".