Kërkimi
Ne Sukth Data e publikimit online:  06/02/2012


 
Ne Sukth, Durres, shitet shtepi 2 kateshe, 8 dhoma, 2 banjo, garazh, sip. 400m? me oborr dhe lulishte e peme frutore.


Të dhëna dhe kontakte të treguara nga personi që bën njoftimin:
Celular:  0695821926

Njoftim i vendosur më:  06/02/2012
Rubrika:  Pasuri të patundshme-Dyqane/Zyra/Lokale-Shes dyqane, zyra dhe lokale-DURRËS


« Kthehu pas Njoftime të Tjera të Klientit Vendose tek "Njoftimet e mia të preferuara".