Kërkimi
Kerkoj te punesohem Data e publikimit online:  02/03/2012


 
Kerkoj te punesohem si bahçevan lulesh ose kopshtari. Kam eksperience te gjate pune ne Greqi.


Të dhëna dhe kontakte të treguara nga personi që bën njoftimin:
Celular:  0692622513

Njoftim i vendosur më:  02/03/2012
Rubrika:  Oferta / Kërkesa Pune-Kërkoj-Ofroj shërbime-Kërkesa për punë


« Kthehu pas Njoftime të Tjera të Klientit Vendose tek "Njoftimet e mia të preferuara".