Kërkimi
 
Të pranishëm 24 Njoftime Fq. 1 2 e mëvonshme Faqja e fundit Faqja 1 e 2
 
MATRAPIK MAKITA i madh i ardhur nga italia ne gjendje te mire matrapiku eshte dhe trapan hap vrima deri ne 4,5 eshte...

600 Euro | 30/10/14

Shtohe tek të preferuarit
 
Matrapik Demolitor BERNER ne gjendje shume te mire. Punon edhe si trivelle dhe eshte shume i fuqishem, 550,00 Euro I diskutues...

550 Euro | 30/10/14

Shtohe tek të preferuarit
   
MATERIALE PER ARMATURA, derrasa, binare, betaforma, skela, celesa, per sip. 200m², te perdorur, ndodhen ne Durres.

  30/10/14

Shtohe tek të preferuarit
   
Gjeneratore 2 gjeneratore, 20kv dhe tjetri 12kv, 5.000,00 Euro

5.000 Euro | 29/10/14

Shtohe tek të preferuarit
   
Paisje Byrektore frigorifer banaku, fure per byrek, giro i mishit, pjekse pullash, katabrik akullore, mikroval, tav...

40.000 Lekë | 29/10/14

Shtohe tek të preferuarit
   
FURRE BUKE brumatrice, sharra e bukes. Ne gjendje te mire pune, 1500000 Lek i diskutueshem

1.500.000 Lek | 29/10/14

Shtohe tek të preferuarit
   
Pompe Lavazhi karsher 3 fazore. Tipi i ri. E kompletuar. 200 barshe, 400 Euro

400 Euro | 28/10/14

Shtohe tek të preferuarit
   
Dryn profesional me alarm, per qepen garazhdi, shtepie, etj. Garanci 3 vjet, 7000 Lek

7.000 Lek | 28/10/14

Shtohe tek të preferuarit
   
Shiten 2 dritare duralumini, me tre kanate, dopio xham, jeshile, dimensioni 200cm x 130cm, italian, 18000 Lek

18.000 Lek | 28/10/14

Shtohe tek të preferuarit
   
SONDË E VOGËL, për shpime në gurore dhe miniera, shpon deri në 20m me dimension 90mm, e papërdorur, 4300 Euro

4.300 Euro | 28/10/14

Shtohe tek të preferuarit
   
Paisje Fast- foodi shiten paisje te nje fast-foodi te kompletuara, ku perfshihen" gjiroja, tostjeri friteza, frigorifer...

2.400.000 Lekë | 27/10/14

Shtohe tek të preferuarit
   
SHITET ÇIKRIK Profesional 12-24 V, për makina sportive, fuoristrada, karrotec, me fuqi terheqese 12.000LB = 5.5 ton, me gjates...

50.000  | 27/10/14

Shtohe tek të preferuarit
   
Paisje per xhelateri te kompletuara. Te ardhura nga Italia, 1500 Euro

1.500 Euro | 27/10/14

Shtohe tek të preferuarit
   
FURRE PER LYERJE MAKINE + gomisteri dhe paisje te tjera. Te sapo ardhura nga Italia. Ne gjendje te mire, 5000 Euro i diskutu...

5.000 Euro | 27/10/14

Shtohe tek të preferuarit
   
PAISJE BYREKU brumatrice, katabrike, furre byreku, banak, frigorifere, 350000 Lek i diskutueshem

350.000 Lek | 27/10/14

Shtohe tek të preferuarit
 
Të pranishëm 24 Njoftime Fq. 1 2 e mëvonshme Faqja e fundit Faqja 1 e 2